ACR i odpoczynek na łonie natury 17 stycznia 2020

Zeszłoroczny ACR odbywał się pod koniec roku w dniach 8-13.11.2019 w Atlancie. Podczas tak intensywnego spotkania chcieliśmy zapewnić naszym grupom trochę oddechu i relaksu na łonie natury. Taką możliwość z pewnością daje nam restauracja Rey’s on the River. Jest to miejsce już z pewną tradycją, gdyż działa od 1984 r. a specjalizuje się w daniach z owoców morza oraz steków. Restauracja jest usytuowana wzdłuż rzeki Chattahoochee i posiada urzekający ogród prowadzący gości nad skraj samej rzeki. To miejsce dające możliwość podziwiania pogodnych widoków i delektowania się menu wypełnionym klasycznymi daniami Raya, w tym świeżymi owocami morza, codziennie przyrządzanymi stekami, regionalnymi warzywami, ręcznie robionymi koktajlami i degustacji wielokrotnie nagradzanych win z tutejszego menu. Cały lokal jest w stanie pomieścić wydarzenie na maksymalnie 180 gości. Restauracja znalazła się na liście 100 najlepszych lokali w USA wybieranych przez konsumentów. Jest to miejsce, które daje doskonałe wytchnienie po intensywnym dniu na ACR.