Mięsna uczta w Amsterdamie 24 lipca 2019

Amsterdam to pełne uroku miasto, ze względu na swoje położeni i bliskość kanałów i cieków wodnych nazywane Wenecją Północy. To właśnie w tym malowniczym miejscu odbywało się tegoroczne EHA, sztandarowy kongres Europejskiego Stowarzyszenia Hematologicznego. Podczas tego wydarzenia nasze grupy oczywiście miały czas nie tylko na edukację i wymianę myśli naukowej, był też czas na rozrywkę. W związku z tym chcieliśmy wam zarekomendować miejsce, w którym jedna z naszych grup spędziła bardzo udany wieczór, a była to restauracja Black & Blue, specjalizująca się w serwowaniu steków i sałatek. Restauracja podaje jedynie organiczne mięso, przygotowywane w specjalnym grillu opalanym węglem drzewnym. Wszystkie dania są serwowane z świeżymi sałatkami, frytkami oraz doborowo dobranymi winami. Nieformalna atmosfera, gościnna obsługa, uczciwe ceny – restauracja Black and Blue to miejsce dla każdego, kto kocha dobre jedzenie wysokiej jakości i swobodną atmosferę.