Dolce Vita w Amsterdamie 24 lipca 2019

Podczas tegorocznej edycji EHA nasze grupy miły okazję jadać w wielu doskonałych restauracjach. Jedną z nich jest niewątpliwie Ciro Passami L’olio. Wieczorny posiłek w tej niezwykłej włoskiej restauracji najlepiej połączyć ze spacerem w Vondelpark lub wizytą w pobliskiej sali koncertowej.  Miejsce to otwarto w 2008 roku i od tego czasu urzeka gości atmosferą przeniesioną prosto z Włoch. Wnętrze jest kameralne i przytulne, a muzyka i włoski zespół oferują nieformalne klimaty panujące w lokalach gastronomicznych Włoch. Restauracja specjalizuje się w wytwarzaniu domowego makaronu, łącząc go z oryginalnymi składnikami sprowadzanymi z Itali oraz świeżymi holenderskimi składnikami. Szef kuchni pasjonuje się kuchnią Półwyspu Apenińskiego. Ukoronowaniem każdego posiłku jest degustacja fantastycznych włoskich win. Poczuj dolce vita w samym sercu Amsterdamu, odwiedzając Ciro Passami L’olio.